fbpx
Футбол

CAS про «справу Металіста»: Триває процедура арбітражу. Рішення в справі буде опубліковано 28 серпня 2013 року

Сьогодні ми повідомляли про те, що Спортивний арбітражний суд у Лозанні відмовив харківському «Металісту» в призупиненні рішення УЄФА про дискваліфікацію команди на поточний євросезон.

У ЗМІ з’явилося і офіційна заява спортивної судової інстанції з цього питання, в якій сказано наступне: «Спортивний арбітражний суд (CAS) сьогодні відхилив повторний запит, поданий «Металістом», про прийняття термінових тимчасових заходів проти рішення Апеляційного комітету УЄФА від 14 серпня 2013 року».

У заяві CAS також сказано, що розглянувши додаткові доводи, заступник Глави апеляційного арбітражного відділу прийняв рішення відхилити повторний запит. Крім того, згідно із заявою CAS, «триває процедура арбітражу. Сторони домовилися про прискорені терміни провадження рішення в справі, яке буде опубліковано 28 серпня 2013 року».

Цікаво буде, якщо раптом CAS прийме позитивне для харківського клубу рішення 28 серпня, тобто, за 2 дні до жеребкування групового етапу Ліги чемпіонів. Віриться, звичайно, в це важко, але, надія, як кажуть, помирає останньою.

Сьогоднішнє рішення CAS раніше прокоментував і головний тренер харків’ян Мирон Маркевич, назвавши його «викликом долі».

За матеріалами: tribuna.com

Читайте також: