fbpx
Футбол

20 серпня CAS прийме рішення щодо апеляції «Металіста». В УЄФА кажуть, що поява «Металіста» у Німеччині недоречна

Сьогодні, 20 серпня, Спортивний арбітражний суд в Лозанні повинен прийняти рішення у «справі Металіста». А поки харків’яни чекають судового рішення, в ЗМІ повідомляється про те, що футболісти грецького ПАОКа вже вирушили до Німеччини, ймовірно, будучи впевненим у тому, що саме вони будуть завтра грати проти «Шальке» в раунді плей-офф Ліги чемпіонів.

Повідомляється і про те, що на другу половину дня 20 серпня нібито запланована передматчева прес-конференція головного тренера грецького клубу Хуба Стевенса, який раніше говорив про свою впевненість у тому, що ПАОК буде грати в Лізі Європи, а не замість «Металіста» у Лізі чемпіонів.

За словами віце-президента «Металіста» Костянтина Пивоварова, у «справі Металіста» необхідні термінові забезпечувальні заходи з боку САS. У харківському клубі чекають рішення Спортивного арбітражного суду сьогодні. Якщо САS призупинить дію рішення УЄФА про відлучення «Металіста» від єврокубків цього сезону, то завтра, в середу, проти «Шальке» гратиме український клуб.

Вчора Костянтин Пивоваров на сайті вболівальників «Металіста» написав, що в УЄФА відреагували на бажання харків’ян летіти до Німеччини, повідомивши, що поява в Німеччині «Металіста» та його вболівальників буде вкрай недоречною.

За матеріалами: sport.ua

Читайте також: