fbpx
Шоу-бізнес

Дженніфер Лоуренс все ж зустрічається з Ніколасом Холтом

  Вже не за горами прем’єра картини «Люди Ікс: Дні минулого майбутнього». У зв’язку з цим головні актори картини Дженніфер Лоуренс і Ніколас Холт підігрівають інтерес до картини.

Знаменитості, які то зустрічаються, то розлучаються, напередодні ввечері прилетіли в Монреаль. Саме там молоді актори представлять глядачам нову частину фантастичного фільму. За словами очевидців, Дженніфер Лоуренс «робить все можливе, щоб оточуючі зрозуміли, що Ніколас її чоловік». Дівчина буквально ні на крок не відходить від свого коханого, весь час намагаючись тримати його за руку. Варто визнати, що актриса виглядає поряд з колегою по фільму вельми щасливою.

Ну що ж, якщо їх черговий роман справді є таким, а не черговою pr-кампанією фільму, то нам залишається лише порадіти за закоханих молодих людей.

Нагадуємо, що Дженніфер Лоуренс почала зустрічатися з Ніколасом Холтом ще в 2011 році. Однак після того як на екрани вийшла картина «Мій хлопець – псих», в Інтернеті почали з’являтися чутки про те, що у Дженніфер роман з її колегою по цій картині Бредлі Купером, однак незабаром ці чутки розвіялися.

За матеріалами: Сплетник; Фото: Splash / Alloverpress

Читайте також: