fbpx
Політика

Білоруська армія повинна бути готова до погроз цього століття – Лукашенко

 Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що не дозволить, щоб хто-небудь намагався говорити з його країною з позиції військової сили. Він також закликав Збройні Сили бути готовими до нових реалій.

«Військово-політична обстановка, зокрема за останнє десятиліття, свідчить про серйозні зміни у сфері міжнародних відносин», – повідомив він.

Читайте також:  Новий піар-підхід до росту рейтингів в угорських праворадикалів

Як зазначив Лукашенко, суть в тому, що "сильні світу цього" чинять серйозний тиск на зовнішню і внутрішню політику тих держав, які їм не догодили, підкресливши, що для цього використовуються різні механізми, включаючи збройну боротьбу. Саме тому президент Білорусі вважає, що армія його країни повинна бути готова до тих викликів та загроз, які готує цей вік.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

Він нагадав, що раніше вже обіцяв зайнятися контролем в цій сфері, додавши, що першим кроком стане проведення спільних з Росією навчань «Захід-2013». Лукашенко запевнив, що вирішить всі проблеми, що існують на сьогоднішній день у військовій сфері.

За матеріалами: belta.by

Читайте також: