fbpx
Авто

У Москві скасували заборону на використання комерційних евакуаторів

Рішенням тимчасово виконуючого обов’язки московського мера Сергія Собяніна в столиці Росії скасовано заборону на використання комерційних евакуаторів, введену попередником Собяніна Юрієм Лужковим у 2004 році.

Лужков ввів заборону "у зв’язку з великою кількістю скарг власників транспортних засобів та виявленими серйозними порушеннями у практиці використання евакуаторів на комерційній основі". 9 років тому у розпорядженні Лужкова зазначалося, що заборона діятиме «до особливого розпорядження».

Питаннями евакуації автомобілів в Москві буде займатися установа "Адміністратор московського паркувального простору". У сферу діяльності АМПП входить евакуація автомобілів, переміщення їх на стоянку, зберігання та повернення автовласникам. "Адміністратор московського паркувального простору" має 155 евакуаторів і 17 ділянок для стоянки 3210 машин. У рамках державної програми "Розвиток транспортної системи Москви" для здійснення завдань з евакуації та зберігання автомобілів АМПП виділено більше одного мільярда рублів.

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: