fbpx
Новини світу

Ситуація в курортних містах Єгипту спокійна – МЗС України

  Громадяни України не зверталися до посольства у зв’язку з попаданням в надзвичайні ситуації в Єгипті, повідомляють у Міністерстві закордонних справ України.

"Станом на даний момент до дипустанови не надходило жодних звернень від громадян України з повідомленням про попадання в надзвичайні ситуації у зв’язку із загостренням ситуації в країні", – повідомив директор департаменту інформаційної політики МЗС України Євген Перебийніс на брифінгу у вівторок у Києві.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

За його словами, посольство України в Єгипті забезпечує моніторинг ситуації з безпекою і у разі її загострення, що призведе до створення загрози життю та здоров’ю громадян України, вживатимуться заходи з проведення евакуації.

"За інформацією посольства України в Єгипті, ситуація в курортних містах цієї країни (Шарм-Ель-Шейх, Дагаб, Хургада) залишається спокійною. Інформація щодо проведення в цих містах масових акцій протесту, які б загрожували безпеці іноземних туристів, у дипустанові відсутня", – повідомив Є. Перебийніс.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

За інформацією МЗС, на сьогоднішній день головні аеропорти Єгипту працюють у штатному режимі, збої в авіасполученні відсутні.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: