fbpx
Право

Серіал «Гра престолів» потрапив під антипіратський закон в Росії

 Московський міський суд постановив обмежити доступ до серіалу «Гра престолів», що нелегально поширювався в Інтернеті. Відповідне рішення суд прийняв у відповідь на звернення компанії «А-серіал» – дочірньої структури компанії «Амедіа», яка займається поширенням зарубіжних серіалів в Росії на телебаченні і в Інтернеті.

У той же час, в постанові суду немає списку сайтів, які повинні видалити або ж обмежити доступ до серіалу.

При цьому слід зауважити, що раніше керівництво HBO, а також режисер самого серіалу «Гра престолів» Девід Петрарка говорили про те, що вони не мають нічого проти піратства, так як це не впливає на рейтинги серіалу, а навіть навпаки, сприяє залученню нових глядачів.

Крім «Гри престолів» під заборону потрапили такі серіали як «Новини», «Підпільна імперія», «Рей Донован», «Борджіа», «Рим», «Красені», «Банши» і «Справжня кров». Примітно, що у випадках з деякими з цих серіалів йдеться про певні сезони, а не всі відразу.

Наскільки відомо, всі перераховані вище серіали транслюються на платних кабельних каналах «Амедіа», або ж доступні в Інтернеті на сайті компанії, де діє система платної підписки.

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: