fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Святослав Піскун заявляє, що Петро Мельник потребує нормальної медичної допомоги

Вчора у ряді ЗМІ з’явилися повідомлення про те, що екс-ректор Податкової академії Петро Мельник, який українськими правоохоронцями був оголошений в міжнародний розшук, може перебувати у Франції у своїх знайомих. Такі повідомлення з’явилися після слів племінника Петра Мельника Романа, який заявив, що, наприклад, у Франції, живе найкращий друг Петра Мельника Святослав Піскун, який, нагадаємо, свого часу був генеральним прокурором України.

Раніше також повідомлялося, що Петро Мельник міг покинути Україну, використовуючи паспорт свого брата, а пізніше, в ЗМІ писали про те, що екс-ректор Податкової академії нібито був затриманий на кордоні України і Білорусії, щоправда, ця інформація була спростована.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

У ЗМІ наводилася і думка представників МВС, які вважають, що інформація про від’їзд Петра Мельника з України може бути дезінформацією, що має одну мету: збити з істинного шляху тих, хто займається розшуком екс -ректора.

Сьогодні в низці українських ЗМІ, з посиланням на видання «Взгляд», було наведено думку з цього питання колишнього генерального прокурора України Святослава Піскуна, який заявив, що він, особисто, не вірить у втечу Петра Мельника з України. Крім того, як зазначив Святослав Піскун, у Петра Мельника існують певні проблеми зі здоров’ям, які вимагають нормальної медичної допомоги.

Читайте також:  СБУ затримала у Дніпрі рекетирів, які викрадали людей та «вибивали» з них гроші

За матеріалами: podrobnosti.ua

Читайте також: