fbpx
Кінотеатри

Нова екранізація п’єси Вампілова вийде на телеканалі “Росія”

Днями завершилися зйомки двосерійного телевізійного фільму «Минулого літа в Чулимську» за п’єсою Олександра Вампілова. Головну роль в картині Віктора Демента, що знімалася в Московській області, виконав народний артист Росії Сергій Безруков. Стрічка транслюватиметься на телеканалі «Росія» у новому телевізійному сезоні.

За словами режисера, сюжетна лінія фільму залишилася незмінною, але дія фільму з сімдесятих років минулого століття перенесена в наш час, крім того, змінений фінал. «Спосіб сучасного переказу він, звичайно ж, інший. Залишається лише загальний зміст. Ми ретельно стежимо за тим, щоб жодна думка вампілівська, жоден меседж не втік. Але це інший переказ, безумовно. Він не під публіку, але він співзвучний нашому часу, і він більш динамічний, звичайно», – розповів Віктор Демент.

За сюжетом дія картини відбувається в тайговому райцентрі. Слідчий Шаманов втікає в  Чулимськ з міста і намагається почати нове життя. Місцева красуня вносить корективи в плани Шаманова, а життя слідчого знаходить нові фарби.

«Минулого літа в Чулимську» (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: