fbpx
Футбол

Мирон Маркевич про рішення CAS: Це виклик долі. Будемо тренуватися, і готуватися до наступних матчів

Головний тренер харківського «Металіста» прокоментував винесене сьогодні Спортивним арбітражним судом Лозанни рішення. Мирон Маркевич повідомив, що йому відомо про вердикт CAS і про те, що його команда не буде грати з «Шальке» в Гельзенкірхені.

Відповідаючи на питання про те, як була сприйнята новина, Мирон Маркевич зазначив наступне: «Ну а що тут можна вдіяти? Це виклик долі». Далі наставник харківського клубу підкреслив, що очолювана ним команда буде продовжувати тренуватися і готуватися до наступних своїм матчів. Нагадаємо, що наступний поєдинок «Металіст» зіграє в рамках 7-го туру УПЛ проти «Севастополя».

Коментуючи подальший розвиток подій щодо можливого повернення «Металіста» в єврокубки, Мирон Маркевич повідомив, що «тут вже більше питання до наших юристів. Завдання команди грати і радувати вболівальників перемогами».

Нагадаємо, що сьогодні на гостьовий сторінці фанів ФК «Металіст», віце-президент харківського клубу Костянтин Пивоваров повідомив, що українському клубу відмовили в призупиненні рішення УЄФА про дискваліфікацію команди на поточний євросезон. Таким чином, в найближчу середу в рамках плей-офф Ліги чемпіонів з «Шальке» в Гельзенкірхені зіграє грецький ПАОК – команда, яку «Металіст» за сумою двох матчів пройшов у третьому кваліфікаційному раунді головного футбольного клубного турніру Європи.

За матеріалами: tribuna.com

Читайте також: