fbpx
Футбол

ЗМІ: Вілліан обрав «Тоттенхем»?

Якщо вірити повідомленням, що з’явилися у низці російських видань, то екс-півзахисник донецького «Шахтаря» Вілліан продовжить свою спортивну кар’єру в лондонському «Тоттенхемі». У ЗМІ навіть наводиться сума, яку англійці нібито готові заплатити «Анжи» за Вілліана – 35 мільйонів євро плюс відсоток від суми наступного трансферу бразильського півзахисника.

Ще вчора з посиланням на експерта телеканалу Sky за футбольними трансферами Джанлуку Ді Марціо, повідомлялося про те, що англійський «Ліверпуль» запропонував «Анжи» за Вілліана 30 мільйонів. Також нагадаємо, що раніше сам Вілліан заявив: «Тепер я чекаю пропозицій від таких клубів, як «Ліверпуль». Якщо надійде пропозиція саме від «Ліверпуля», то це чудовий варіант для продовження кар’єри».

У британських ЗМІ також з’явилися думки про те, чому Вілліан може зробити свій вибір на користь «Тоттенхема». З посиланням на видання Mirror, повідомляється, що аргументом на користь «Тоттенхема» є його головний тренер – Андре Віллаш-Боаш, який спостерігає за Вілліаном ще з часів виступів бразильця в «Шахтарі». І головне – «Тоттенхем» в поточному сезоні бере участь в єврокубках, а «Ліверпуль» ні.

За матеріалами: isport.ua Фото: «Спорт-Експрес»

Читайте також: