fbpx
Україна

День Незалежності України. Українців порадують фестивалем морозива, парадом вишиванок і незвичайним феєрверком

  У Київській міській державній адміністрації (КМДА) обіцяють, що на День Незалежності України в столиці буде незвичайний феєрверк.

"24 серпня (…) – обов’язковий феєрверк, який триватиме 5 хвилин. Цього року організатори обіцяють новий підхід до феєрверку", – повідомила у вівторок директор департаменту суспільних комунікацій КМДА Марина Хонда на розширеній апаратній нараді КМДА з підготовки до святкування в столиці 22-ї річниці незалежності України та Дня державного прапора.

Читайте також:  Два роки тому на Харківщині загинув керівник "Правого Сектору" Львівщини Тарас Бобанич

За її словами, феєрверком буде завершено великий концерт, який відбудеться на Майдані Незалежності в столиці.

М.Хонда також повідомила, що по-новому будуть освітлені вулиці вечірнього Києва у святкові дні. За її словами, на центральних вулицях і площах міста (вул.Хрещатик, Майдан Незалежності, Європейська площа, Софіївська площа, вул.Грушевського, вул.Трьохсвятительська) будуть розміщені 400 державних прапорів на світлових опорах.

24 серпня в столиці пройде карнавальна дія "Парад вишиванок-2013", в якій візьмуть участь делегації з 20 областей України. У рамках заходу відбудеться парад 20 возів з "чудо-птахами" розміром 3х4 м, які супроводжуватимуть творчі колективи. Хода пройде від "Мистецького арсеналу" до Майдану Незалежності.

Читайте також:  Присвячується світлій пам'яті Героя з Прикарпаття Андрія Бойка

Крім того, на Хрещатику в цей день розпочнеться Всеукраїнський фестиваль морозива за участю провідних вітчизняних торговельних марок виробників морозива.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: