fbpx
Кінотеатри

Актор, який зіграв Дарта Вейдера, хоче знятися в нових «Зоряних війнах»

 Актор Девід Проуз, який зіграв одного з найбільш пам’ятних лиходіїв в історії кінематографа Дарта Вейдера, повідомив про те, що він був би не проти знятися в наступній частині "Зоряних воєн". При цьому він підкреслив, що йдеться не про роль Дарта Вейдера, так як він мертвий. За його словами, так як ніхто не бачив його обличчя, він міг би зіграти якогось іншого персонажа.

Девід Проуз розповів, що свого часу йому пропонували зіграти Чубакку, але він відмовився, тому що не бажав ходити в костюмі великої мавпи. Зрештою йому дісталася роль одного з найбільш культових лиходіїв – Дарта Вейдера. Як зазначив актор, люди не запам’ятовують позитивних персонажів – всі пам’ятають лише лиходіїв.

«Не даремно Дарт Вейдер визнаний кращим лиходієм всіх часів і народів», – нагадав Проуз.

Втім, навіть якщо Проуз не отримає роль, він сподівається на те, що нова трилогія буде кращою за попередню. Актор зізнався, що перший, другий і третій епізоди йому зовсім не сподобалися.

«Оригінальні фільми були правдоподібніші і цікавіші», – заявив актор.

Нагадаємо, що нові «Зоряні війни» повинні вийти на екрани в 2015 році. Їх постановкою займається Джей Джей Абрамс – режисер останніх «Стартреків».

Читайте також: