Ігор Суркіс про арбітрів: Вони втратили сором і совість і взагалі перестали в цьому житті чогось боятися

Президент київського «Динамо» Ігор Суркіс досить відверто прокоментував ряд подій, що відбуваються в українському футболі, у своєму інтерв’ю «ПроФутболу». За словами президента «Динамо», він робить все від нього залежне, щоб посилити команду. Говорячи про нещодавну поразку від одеського «Чорноморця», Ігор Суркіс заявив наступне: «Що нам робити, посипати голову попелом? Ми повинні йти далі».

Ігор Суркіс підкреслив, що його мрією є наявність в київському «Динамо» більшої кількості українських футболістів. «Динамо поповнюватиметься українськими гравцями. Найпростіше – не витрачати гроші, взяти український вектор і працювати над ним. Я не намагаюся заощадити, для мене гроші зараз на останньому місці. Для мене головне – результати команди», – заявив президент київського клубу.

Не оминув своєю увагою Ігор Суркіс і суддівство в українській футбольній першості, тим більше, що 6-й тур УПЛ знову розкрив відразу кілька недоліків у роботі арбітрів, наприклад, у матчах «Говерла» – «Металіст» і «Зоря» – «Ворскла». Ігор Суркіс, говорячи про суддівство, заявив таке: «Арбітри зараз добре судять? Таки вони втратили сором і совість, і взагалі перестали в цьому житті чогось боятися». На думку президента київського «Динамо», «… якщо зараз Колліна Україну покине, то у нас свавілля буде. У чому Колліну ми точно не можемо звинуватити, так це в тому, що він бере хабар. Це вже точно. Я знаю, що він робить все можливе, щоб ці арбітри судили краще».

Related Post

Ігор Суркіс впевнений, що в українському футболі не повинно бути свавілля. «Де цей президент Прем’єр-ліги? Він живий є взагалі?», – задає питання президент «Динамо».

Прокоментував Ігор Суркіс і ситуацію з Євгеном Хачеріді, про можливий перехід якого в донецький «Шахтар» ось вже тиждень пишуть у ЗМІ. За словами Ігоря Суркіса, на Євгена Хачеріді дійсно виходили представники «Шахтаря» і пропонували захисникові умови, як підкреслив Ігор Суркіс, «значно кращі, ніж у київському Динамо». Однак, як каже президент столичного клубу, «… це не означає, що людина має таку гідність перейти до лав головного конкурента через півроку після продовження контракту. Це вже не fair-play».

За матеріалами: isport.ua

Leave a Comment