Морган Фріман знову сяде в режисерське крісло

 Мало хто знає, що метр голлівудського кінематографа, актор Морган Фріман, в 1993 році зняв свій власний фільм – «Бофа». Однак з тих пір він більше не сідав в режисерське крісло, але незабаром все може змінитися.

Як стало відомо, американський телеканал CBS зараз займається розробкою телесеріалу, який буде розповідати історію життя американського держсекретаря. При цьому фільм буде заснований на житті збірного персонажа, а не якогось конкретного політика.

Повідомляється, що постановку цього серіалу якраз і доручили Моргану Фріману, так що актор знову може опинитися в режисерському кріслі. Серіал поки що не має назви і розповідатиме про складне життя держсекретаря, що намагається балансувати між своїм професійним і особистим життям. Не обійдеться тут і без політичних інтриг та інших властивих політиці речей.

Related Post

У той же час поки що невідомо, чи погодився Морган Фріман знімати цей серіал.

Востаннє 76-річний актор з’являвся у фільмі «Ілюзія обману». Вже цієї зими його можна буде знову побачити на екрані в компанії інших метрів Голлівуду – Майкла Дугласа і Роберта Де Ніро, у фільмі «Останній Вегас».

Трейлер до фільму «Останній Вегас» (відео):

Leave a Comment