fbpx
Політика

Засідання Київради 19 серпня. Вибори президента в 2015 році будуть такими ж – Яценюк

  Лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк вважає, що події під Київрадою 19 серпня – це відпрацювання сценарію президента Віктора Януковича на президентські вибори 2015 року.

"Сесію вони провели за 5 хвилин. Як пацюки: швидко збіглися й розбіглися, натиснули кнопки. Але ми їм не дали можливості прийняти всі 400 питань з розподілу комунального майна і землі", – прокоментував А.Яценюк журналістам засідання Київради в понеділок.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

"Але нам, як депутатам від опозиції, не дали права зайти на сесію Київради і захистити інтереси киян. Те, що сьогодні відбувалося – це сценарій 2015 року. Так Віктор Янукович буде охороняти Центральну виборчу комісію, коли він почне фальсифікувати результати виборів", – висловив думку лідер фракції "Батьківщина".

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

В даний час стихійний мітинг біля будівлі КМДА триває, виникають бійки між молодими людьми в спортивних костюмах і представниками "Свободи" і "УДАРу".

Коли представники опозиції  відтіснили кілька працівників міліції від будівлі КМДА на Хрещатик з криками "Розійдіться, сміття", були посилені підрозділи "Беркута".

Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: