fbpx
Футбол

Вболівальники лондонського «Арсеналу» вважають недоречним продовження контракту з Арсеном Венгером

Представники AST – Тресту вболівальників футбольного клубу «Арсенал» (Лондон) виступили з заявою, в якій висловлюється невдоволення з приводу переговорів керівників клубу про продовження контракту з Арсеном Венгером, що займає вже багато років пост наставника команди. Вболівальники лондонського «Арсеналу» вважають, що в даний час необхідно працювати на трансферному ринку, щоб підсилити команду, а не займатися питанням підписання нової трудової угоди з тренером.

Відзначимо, що заява вболівальників з’явилася на тлі поразки лондонського «Арсеналу» в першому турі АПЛ від «Астон Вілли» з рахунком 1:3. У заяві представників AST сказано, що в останні тижні в клубі з’явилися розмови про продовження договору з Арсеном Венгером. Представники AST вважають, "…що це недоречно. В даний момент клуб повинен зосередитися на трансферному вікні і спробувати посилити команду".

Раніше неодноразово зверталася увага, що «Арсенал», маючи кошти, не використовує їх для посилення. Крім того, як йдеться в заяві вболівальників, вони «здивовані відсутністю амбіцій, що найяскравіше ілюструє ситуація, коли тренер розглядає четверте місце як трофей».

Вболівальники «Арсеналу» звертають увагу, що вони «платять одну з найвищих цін на квитки в світовому футболі, що дозволяє клубу заробляти адекватні гроші». При цьому, як підкреслюється в заяві AST, гроші клубом не використовуються на трансфери.

За матеріалами: eurosport.ru

Читайте також: