fbpx
За кордоном

У Кронштадті з’являться світлофори

На сьогоднішній день в портовому місті Кронштадті, розташованому на острові Котлін у Фінській затоці, що входить до складу Санкт-Петербурга, немає жодного регульованого перехрестя. Виправити це обіцяє міська влада найближчим часом і вже до 2014 року обладнати вулиці Кронштадта першими світлофорами.

Зокрема, світлофори з’являться на перетині вулиці Літке і Кронштадтського шосе, біля будинків номер 13 і 36 на Кронштадтському шосе, і біля будинків номер 28, 32 і 40 по вулиці Зосімова. Ще один світлофор планується встановити на Цитадельському шосе біля школи номер 424.

Читайте також:  Бокасса - африканський диктатор-людожер (ВІДЕО)

«Дійсно, у Кронштадті немає жодного світлофора зараз. Але нам необхідно підвищувати безпеку, зокрема на автомагістралях», – пояснили в адміністрації Кронштадтського району.

Місто-порт Кронштадт з’єднаний санкт-петербурзькою кільцевою автомобільною дорогою з берегами Фінської затоки. До 1983 року потрапити на острів можна було тільки з водного шляху. Площа Кронштадта становить приблизно дев’ятнадцять квадратних кілометрів. У місті проживає більше 43 000 осіб.

Читайте також:  "Вісь зла" проведе військові навчання на морі

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: