fbpx
Кінотеатри

“Записки юного лікаря” Булгакова стануть мультфільмом

На сайті Planeta.ru почалася кампанія по збору коштів на створення двохсерійної анімаційної стрічки з розповідей Михайла Булгакова «Записки юного лікаря». Хронометраж кожної серії – 13 хвилин. Акція триватиме протягом ста днів. Планується, що творці мультфільму зберуть півтора мільйона рублів – саме стільки грошей потрібно для того, щоб проект був реалізований.

Авторами сценарію анімаційної стрічки «Записки молодого лікаря» виступають Іван Трофимов (колишній учасник і автор текстів пісень групи «Заборонені барабанщики») та Стас Михайлов (головний сценарист студії Toonbox). Закадровий текст у мультфільмі буде читати актор Вадим Демчог, який озвучує веб-серіал Mr. Freeman, а всі жіночі ролі озвучить актриса «Сатирикону» і МХТ імені Чехова Мар’яна Співак.

На британському телеканалі Sky Arts зараз транслюється телесеріал, заснований на «Записках юного лікаря», головні ролі в якому виконують Деніел Редкліфф (лікар в молодості) і Джон Хемм (лікар в зрілі роки). Восени поточного року на екрани вийде другий сезон цього багатосерійного телефільму.

Російська класика на англійський манер (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: