fbpx
Футбол

Власник ПАОКа побажав всім удачі напередодні ігор Ліги чемпіонів

Сьогодні віце-президент «Металіста» Костянтин Пивоваров повідомив про ухвалення судом у Лозанні до розгляду апеляції харківського клубу. Також повідомлялося, що рішення Спортивним арбітражним судом буде винесено до 12:00 центрально-європейського часу 20 серпня.

Можна припустити, що «Металісту» "не світить" нічого хорошого від цього рішення, як мінімум, з двох причин. Перша – на офіційному сайті УЄФА з’явився анонс матчів раунду плей-офф Ліги чемпіонів, де в якості суперника «Шальке» (Гельзенкірхен) зазначений грецький футбольний клуб ПАОК. Друга причина – це поява в ЗМІ заяви власника футбольного клубу ПАОК Івана Саввіді, який, звертаючись до вболівальників, заявив наступне: «Напередодні ігор Ліги чемпіонів я впевнений, що команда продовжить нас радувати подібними успіхами. Нехай щастить! ». Власник грецького ПАОКа, кажучи про успіхи, мав на увазі перемогу своєї команди в матчі проти «Шкоди Ксанті» на старті внутрішнього чемпіонату.

Судячи з усього в ПАОКу впевнені, що саме ця команда буде грати в середу проти «Шальке». Справедливо це чи ні? Швидше за все, ні, ось тільки УЄФА та CAS, що здивували своїм рішенням у «справі "Металіста"», можливо, зможуть здивувати всіх ще раз, повернувши «Металіст» в Лігу чемпіонів.

Тільки от віриться в це важко – надто мало часу залишилося до середи і до гри в Гельзенкірхені.

Читайте також: