Burn Battle School 2013 завершився у Києві

 Вчора вночі, 17 серпня, в  серці Києва, на Майдані Незалежності, завершився міжнародний чемпіонат з брейк-дансу Burn Battle School 2013.

Для початку варто відзначити, що змагання проходили в наступних категоріях: баттл 1х1 категорії Kids (діти до 16 років), баттл 1х1 між b-girls, батл 1х1 між b- boys і командні змагання в форматі 4х4.

Найяскравіше шоу можна було спостерігати, на головній площі столиці України, під час змагань між командами 4х4. Це не порожні слова, адже боротися за перемогу і право носити звання чемпіона приїхали команди з різних країн: Південної Кореї, США, Франції, Росії і, зрозуміло, України.

Якщо говорити про сам чемпіонат, то він проводиться в Україні вже втретє, але тільки цього року організатори отримали можливість показати українським жителям, що брейк-данс у нашій країні розвинений на дуже високому рівні.

Related Post

Варто розповісти і про команди, які цього року брали участь у чемпіонаті з брейк-дансу Burn Battle School 2013. Це Massive Monkees, команда зі Сполучених Штатів Америки – легендарна команда, яка популярна у всьому світі. Також, на сцені свою майстерність демонструвала російська команда Predatorz . Учасники цієї команди в 2011 і 2012 роках ставали переможцями чемпіонату з брейк-дансу Burn Battle School. Французька команда Dream Team славиться тим, що вона одна з найсильніших у себе на батьківщині. T.I.P Crew – представники Південної Кореї, в усьому світі корейців вважають одними з кращих брейк-дансерів, а та майстерність яку учасники цієї команди демонстрували на сцені – пряме тому підтвердження.

Слід згадати про те, що в рамках чемпіонату з брейк-дансу Burn Battle School 2013 пройшли показові виступи з біт-боксу, який розвинений в нашій країні також на дуже високому рівні. Хлопці своєю майстерністю розвіяли всі сумніви про те, що в Україні біт-бокс не розвинений.

Залишається лише сказати про те, що у фінальній сутичці зійшлися команди з Франції (Dream Team) і Росії (Predatorz). 12 незабутніх хвилин учасники двох команд демонстрували всі свої вміння і таланти. Після важкого «поєдинку» судді винесли свій вердикт – втретє переможцем чемпіонату з брейк-дансу Burn Battle School 2013 стала команда Predatorz.

Leave a Comment