Яна Станішевська стала білявкою

Яна Станішевська після участі у третьому сезоні української версії шоу «Холостяк», хоча і не змогла завоювати серце Андрія Іскорнева, дуже полюбилася багатьом телеглядачам. Вони дуже хочуть, щоб Яна Станішевська пошвидше знайшла своє особисте щастя, вийшла заміж і народила дітей. Фанати дівчини радіють щонайменшим змінам, які відбуваються в її житті. Цього разу Яна Станішевська вирішила поекспериментувати зі своєю зовнішністю і кардинально змінила зачіску. Брюнетка з довгим волоссям перетворилася на коротковолосу блондинку.

«Beyonce надихнула … Та й всі твердять: хочеш змінити щось у житті, почни з зачіски», – пояснила свій вчинок екс-героїня шоу «Холостяк». Пізніше на сторінці дівчини в Instagram послідувало чергове філософське визнання: «Кожна людина, що з’являється в нашому житті – вчитель! Хтось вчить нас бути сильнішими, хтось – мудрішими, хтось вчить прощати, хтось – бути щасливим і радіти кожному дню. Хтось зовсім нас не вчить – просто ламає нас, але і від цього ми отримуємо досвід. Цінуй кожну людину, навіть якщо вона з’явилася на мить. Адже якщо вона з’явився, то це вже неспроста».

Related Post

Прочитавши цей крик душі, багато фанатів вирішили, що у Яни Станішевської не склалися відносини з черговим бой-френдом, і після розриву з ним дівчина вчинила так, як і сотні інших самотніх дівчат – попросту змінила імідж.

Leave a Comment