fbpx
Новини світу

Колишній зять Тимошенко в черговий раз одружився

Сім років дочка екс-прем’єра Юлії Тимошенко Євгенія прожила в шлюбі з британським рок-музикантом Шоном Карром. Але торік, здавалося, міцному і довговічному союзу, прийшов кінець – молоді люди розлучилися. Щоправда, довго страждати від самотності їм не довелося. Дівчина знайшла собі нового бізнесмена-залицяльника, а співак зійшовся зі своєю давньою подругою, британкою Мері Хілл. А в ці вихідні встиг навіть зіграти весілля.

Церемонія пройшла в Кишиневі. Організована вона була в байкерському стилі. Молодят скрізь возили на байку. Наречений був в українському національному костюмі, а наречена – у білому короткому платті, розшитому срібними камінням. Варто відзначити, що класичне весілля пара планує зіграти найближчим часом у себе на батьківщині, в невеликому британському селі Торнер.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

Після церемонії Шон Карр зізнався, що з родиною Тимошенко він більше нічого спільного не має, та й в Україні залишатися не планує.

«У мене вже нова сім’я. І ні з Женею, ні з Юлією Тимошенко мене більше нічого не пов’язує, не залишилося ніяких відносин. І якщо я і приїду в Україну, то тепер вже тільки на концерти разом з групою», – заявив музикант.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

За матеріалами: kp.ua

Читайте також: