fbpx
Кінотеатри

У прокат виходить фільм “Дім Версаче”

У жовтні на широкі екрани виходить фільм про легендарну дизайнерську марку "Дім Версаче". Головні ролі в картині виконали Джина Гершон, Енріко Колантоні, Колм Фіорі і Ракель Уелч.

Джина Гершон зіграла Донателлу Версаче, керуючу бізнесом після вбивства в 1997 році її брата. Роль самого Джанні Версаче дісталася Енріко Колантоні, відомому глядачам за серіалами "Вероніка Марс", "Журнал мод" і "Гаряча точка". Колм Фіорі виконає роль дядька Санто, а секс-символ шістдесятих років минулого століття Ракель Уелч втілить на екрані образ тьоті Люсії.

Сценарій фільму "Дім Версаче" заснований на сюжеті книги репортера The Wall Street Journal Дебори Белл "Дім Версаче". Таємна історія геніальності, вбивства і виживання". Сюжет побудований навколо історії Донателли Версаче, якій довелося терпіти насмішки світової фешн-індустрії, яка критикує кожен її крок на чолі "Дім Версаче" після загибелі брата. У підсумку сестра Джанні стає наркоманкою і практично розоряє компанію. Але за допомогою своєї сім’ї Донателла Версаче виліковується від недуги, успішно проходить курс реабілітації і повертається в бізнес.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: