fbpx
Кінотеатри

Саймон Пегг з’явиться в кінокоміксі Marvel?

  Британський актор Саймон Пегг днями відвідав офіс компанії Marvel, на рахунку якої такі фільми як «Тор», «Залізна людина», «Месники», «Перший месник» та інші. Після цього він виклав кілька фотографій з офісу, одна з яких привернула увагу фанатів. На ній Саймон Пегг позує біля постера з різними супергероями Marvel, вказуючи пальцем на Людину-мурашку. Багато людей подумали, що це натяк актора на те, що він виконає роль цього персонажа.

До слова нагадаємо, що фільм про «Людину-мураху» справді є в планах компанії Marvel, а знімати його повинен Едгар Райт, який дружить з Пеггом. До того ж, вони разом працювали над чималою кількістю фільмів.

Крім того, Саймон Пегг залишив повідомлення у своєму Twitter з хештегом «ялюдинамураха», але потім швидко виправився і написав: «Ой, зачекайте, я облажався з хештегом. Це повинно було бути "янелюдинамураха"».

Примітно, що чутки про участь Саймона Пегга в «Людині-мурасі» ходили давно, але поки що ніякого підтвердження цьому немає.

У жовтні на екрани має вийти новий фільм Едгара Райта з Саймоном Пеггом в головній ролі – «Армагеддець». Едгар Райт раніше говорив, що після завершення роботи над цим фільмом приступить до «Людині-мурахи».

Трейлер до фільму «Армагеддець» (відео):

Читайте також: