fbpx
Політика

Попов і Герега обдурили громадськість – Бригинець

  Член парламентської фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець заявив, що Олександр Попов та Галина Герега обдурили громадськість. За його словами, протягом останніх декількох днів проводилися збори, і було зроблено кілька заяв, у яких акцентувалася увага на необхідності проведення позачергової сесії Київради, на якій вирішуватиметься питання надбавок бюджетникам.

«Начебто і хороша ідея дати надбавки, проте необхідні для цього рішення Київрада прийняла ще кілька місяців тому, коли приймала бюджет. У бюджеті все це прописано», – заявив Олександр Бригинець.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Однак як зазначає депутат, Попов все одно з якоїсь причини наполягає на проведенні позачергової сесії.

Проте, як повідомив Бригинець, днями Галина Герега заявила, що буде не позачергова сесія, а звичайнісінька, з чого випливає, що на ній буде обговорюватися не тільки питання надбавок, на якому акцентували увагу вона і Попов, а й багато інших.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

Як вважає опозиціонер, Герега і Попов  використали вчителів і медиків як живий щит проти громадськості, щоб переконати людей в необхідності проведення сесії, на якій, як тепер стало зрозуміло, будуть розглядатися різні комерційні питання.

Заява Олександра Бригинця (відео):

Читайте також: