На «синій» гілці київського метро з’являться наземні станції

 Куренівсько-Червоноармійська лінія київського метрополітену отримає продовження у вигляді ще двох станцій, які розмістяться в стороні оптового сільськогосподарського ринку. У прес-службі Голосіївської районної адміністрації Києва уточнили, що нові станції, на відміну від інших з «синьої» гілки, будуть наземними. Відзначається, що будівництво нових станцій метрополітену пов’язано зі зведенням житлового масиву «Теремки-3».

Слід нагадати, що на цій лінії зараз ведеться будівництво станції метро «Теремки». Крім того, заплановано будівництво «Одеської» станції у бік південного заходу. Щодо двох нових наземних станцій, то їх будуть будувати в північно-західному напрямку – вздовж Кільцевої дороги.

Раніше голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов говорив про можливе будівництво нових станцій. Він також говорив про те, що їх орієнтовна вартість складе близько 1,5 мільярди гривень.

Related Post

Наскільки відомо, інвестором проекту будівництва наземних станцій є «КАН Девелопмент». Даний забудовник вже сплатив передпроектні роботи.

За матеріалами: Українські новини

Leave a Comment