«Динамо» (Москва) представило новачків команди: Ігоря Денисова, Юрія Жиркова і Олександра Кокоріна

Ще позавчора повідомлялося про те, що найближчим часом буде оголошено про перехід з махачкалінського «Анжи» в московське «Динамо» Ігоря Денисова, Юрія Жиркова і Олександра Кокоріна. А сьогодні ці 3 російських футболісти були представлені як гравці «Динамо» під час презентації новачків московського клубу, що відбулася на базі московського «Динамо».

Повідомляється, що екс-гравці махачкалінського «Анжи» вже навіть обрали собі номери в новій команді. Ігор Денисов вибрав собі номер 27, Юрій Жирков – номер 3, а Олександр Кокорін – номер 91.

Під час презентації новачків спортивний директор московського «Динамо» Гурам Аджоєв, відповідаючи на питання про термін трудових угод з Денисовим, Жирковим і Кокоріним, заявив наступне: «Протягом трьох років гравці нікуди не підуть».

Related Post

Про суму трансферу російських футболістів з «Анжи» в «Динамо» не говорилося, хоча деякі ЗМІ написали про те, що столичний клуб нібито заплатив за трьох футболістів близько 45 мільйонів євро.

Нагадаємо, що нещодавно керівництво «Анжи» заявило про новий вектор розвитку клубу, у зв’язку з чим махачкалінську команду мають покинути відразу кілька провідних футболістів, серед яких Самюель Ето’О і добре відомий українським уболівальникам бразилець Вілліан, який заявив нещодавно, що він чекає пропозицій від таких клубів, як «Ліверпуль».

За матеріалами: football.ua, eurosport.ru

Leave a Comment