fbpx
Футбол

Вілліан: Я чекаю пропозицій від таких клубів, як «Ліверпуль»

Бразильський футболіст Вілліан, який нещодавно перейшов за 35 мільйонів євро з донецького «Шахтаря» в махачкалінський «Анжи», як і багато інших зіркових гравців російського клубу, може незабаром змінити команду. Причина відома всім – «Анжи» реформується і буде по-новому будувати свою роботу.

Раніше повідомлялося про те, що футболіст може повернутися в Донецьк, а, можливо, посилить одну з команд англійської Прем’єр-ліги. Як відомо, в Англії персоною Вілліана цікавляться давно, ще з часів виступів бразильця в «Шахтарі». У ЗМІ з’явилися слова самого Вілліана, які наводяться з посиланням на goal.com. Бразилець заявив, що на сьогоднішній день «є тільки розмови» про зміну ним клубу.

Вілліан зазначив, що в «Анжи», ще до змін у махачкалінському клубі, надходив запит від англійського «Манчестер Сіті», але цей запит російським клубом був відхилений. «Тепер я чекаю пропозицій від таких клубів, як «Ліверпуль». Якщо надійде пропозиція саме від «Ліверпуля», то це чудовий варіант для продовження кар’єри», – заявив Вілліан і додав, що він перебуває в очікуванні найкращих для себе варіантів.

«Моєю метою є Англія. Багато гравців мріють виступати там, і я не виняток. Я дуже люблю Прем’єр-лігу, мені подобається англійський футбол, і якщо відправлюся туди, то це буде здорово для мене і мого іміджу», – говорить бразильський футболіст.

За матеріалами: eurosport.ru

Читайте також: