fbpx
Спорт

Переможниця Вімблдону Маріон Бартолі завершує свою кар’єру?

Несподівана заява пролунала від французької тенісистки Маріон Бартолі після поразки на турнірі в Цинциннаті від представниці Румунії Сімоне Халеп. Маріон Бартолі, яка нещодавно стала переможницею Вімблдону-2013, програла румунській тенісистці в трьох сетах з рахунком 6:3, 4:6, 1:6. Після цього поєдинку, під час прес-конференції Маріон Бартолі заявила наступне: «Це був останній матч у моїй кар’єрі. Пробачте, настав час піти». Чи були це емоції 28-річної тенісистки або ж така заява є обдуманим рішенням, незрозуміло.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

На продовження теми свого відходу зі спорту Маріон Бартолі заявила: «З початку року я зіткнулася з безліччю травм … Відчуваю, що позбулася всієї енергії, яка була в моєму тілі». Французька тенісистка, ймовірно, маючи на увазі перемогу на Вімблдоні, також наголосила: «Моя мрія здійснилася, і цей успіх залишиться зі мною назавжди, але в даний момент мій організм не справляється. У мене все болить після 45-60 хвилин гри».

Маріон Бартолі розповіла, що поки ще не думала про те, чим буде займатися, покинувши великий теніс. «У житті так багато речей крім гри в теніс. Впевнена, я знайду себе у чомусь. Треба трохи оговтатися. Цікаво бути тенісним гравцем. Цікаво бути жінкою. Цікаво бути дружиною. Цікаво бути мамою. Попереду багато цікавого», – резюмувала Маріон Бартолі.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Відзначимо, що на даний момент француженка Маріон Бартолі є сьомою ракеткою світу.

За матеріалами: eurosport.ru

Читайте також: