Організатори Олімпіади в Сочі набирають персонал

Рекрутингова компанія «Адекко» – один з організаторів Олімпіади-2014 в Сочі – приступила до набору тимчасового персоналу для обслуговування учасників і гостей Ігор, а також проведення спортивних заходів. Найзатребуваніші спеціальності – водії, перекладачі, працівники готелів і ресторанів. Всього для роботи на сочинській Олімпіаді планується задіяти понад 8 000 осіб.

«Ринок кандидатів міста Сочі не може задовольнити всі потреби в персоналі для Ігор, тому кандидатів відбираємо у всій країні, і в першу чергу в найближчих регіонах: Краснодар, Ростов, Волгоград, Самара», – зазначили в компанії «АДЕККО».

Related Post

У період проведення Олімпіади в Сочі будуть функціонувати більше двохсот інфраструктурних об’єктів: спортивні арени, стадіони, готелі, Олімпійські селища, медіа-центри, конференц-зали. Тільки для роботи в готелях планується залучити не менше п’ятисот співробітників. Сто людей буде потрібно для організації спортивних заходів. Відкриті й вакансії, на які можуть претендувати лише спеціально підготовлені професіонали – диктори, судді та спортивні фотографи.

У Сочі відкриті вакансії для роботи на Олімпіаді (відео): 

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Leave a Comment