Мірча Луческу подарував музею «Шахтаря» срібну копію Кубка України вагою сім з половиною кілограмів

Сьогодні головний тренер «Шахтаря» Мірча Луческу поповнив музей донецького клубу новим експонатом. Офіційний сайт донецького «Шахтаря» повідомляє про те, що румунський фахівець подарував клубному музею срібну копію Кубка України сезону – 2012/13. Подарунок Мірчі Луческу музею «Шахтаря» був замовлений в Туреччині, а важить Кубок, виготовлений з чистого срібла 925-ї проби, сім з половиною кілограмів.

Ставлячи свій подарунок на постамент в музеї, Мірча Луческу заявив: «Це наша історія!». Румунський фахівець пообіцяв подарувати музею незабаром і копію нещодавно виграного донецьким «Шахтарем» Суперкубка України.

Прес-служба донецького «Шахтаря» повідомляє, що Мірча Луческу виступив з пропозицією до дизайнерів і виробників українських трофеїв робити їх з срібла, як це прийнято в ряді європейських країн.

Related Post

Відвідувачі музею мали можливість сфотографуватися і особисто поговорити з головним тренером донецького «Шахтаря».

Нагадаємо, що Мірча Луческу працює у донецькому «Шахтарі» з 2004 року і разом з румунським фахівцем український клуб зумів завоювати безліч трофеїв на внутрішній футбольній арені. Крім того, на чолі з Луческу «Шахтар» став володарем Кубка УЄФА.

За матеріалами: shakhtar.com

Leave a Comment