fbpx
За кордоном

Москва зайняла п’яте місце в рейтингу найчистіших готелів

У рейтингу великих міст світу з найчистішими готелями Москва ввійшла в першу п’ятірку, поступившись тільки чотирьом містам. Як відзначають в онлайн-службі резервування готелів у всьому світі Hotel.info, в російській столиці власники готелів стали приділяти велику увагу санітарним правилам і гігієні.

"Міста, що зайняли верхні позиції в рейтингу торік, зберегли їх за собою, навіть якщо цього року якість прибирання здалося їх гостям менш переконливим – серед них і Москва , яка заробила 8,33 бали", – вказується в повідомленні Hotel.info, в якому зазначається, що торік середня оцінка московських готелів була дещо вищою і становила 8,41 бали.

Читайте також:  В столиці Чехії лунала закарпатська коломийка у виконанні колумбійського гурту (ВІДЕО)

На першій сходинці рейтингу найчистіших готелів перебуває Токіо, японська столиця набрала 8,91 бали з 10 можливих. Варшаві поставлена ​​оцінка  8,76 бали. Третій рядок займає Загреб, у нього – 8,53 бали, а на четвертому місці – Любляна з 8,43 бали.

У першу десятку міст з чистими готелями також увійшли Прага, Бухарест, Цюрих, Відень і Мадрид. У дослідженні наголошується, що цього року почали приділяти більше уваги чистоті в готелях Парижа і Ріо-де-Жанейро, і це відразу ж було відзначено гостями, які дали цим містам 7,67 і 7,56 бали відповідно.

Читайте також:  У Чехії засудили прокремлівську активістку, яка закликала до "деукраїнізації"

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: