fbpx
Футбол

Михайло Фоменко про перемогу збірної України: Якщо виходиш на поле, необхідно переслідувати максимальні цілі

Вчора ввечері збірна України в товариському матчі з рахунком 2:0 виграла у збірної Ізраїлю. Сам поєдинок і його результат прокоментував наставник жовто-синьої дружини Михайло Фоменко, при цьому подякувавши за підтримку вболівальникам національної збірної.

За словами головного тренера української збірної, матч зі збірною Ізраїлю не дозволив тренерському штабу отримати той обсяг інформації, до якого звикли тренери. Крім того, як підкреслив Михайло Фоменко, обмежена кількість замін не дозволила перевірити у грі всіх футболістів.

До офіційних матчів у рамках відбору на чемпіонат світу-2014, за словами тренера, залишилося небагато часу, а ситуація, яка склалася у відбірковій групі, непроста. Михайло Фоменко вважає, що на вихід з групи претендують чотири команди, що знаходяться в рівних умовах.

Журналісти поставили Михайлу Фоменку питання з приводу Олексія Антонова, який демонструє останнім часом хороший футбол у складі одеського «Чорноморця». «Антонов? На все необхідний час. Все під контролем, ми спостерігаємо за гравцями. У нього зараз спостерігається сплеск у грі, але все оцінюється стабільністю виступів гравця», – відповів головний тренер національної збірної України.

Говорячи про майбутні офіційні поєдинки, Михайло Фоменко відзначив, що у збірної України є різні моделі гри, а щодо гри зі збірною Ізраїлю, то, як підкреслив тренер, були помилки, але «головне, що кількість перейшла в якість».

«Якщо виходиш на поле, необхідно переслідувати максимальні цілі», – резюмував головний тренер національної збірної України Михайло Фоменко.

За матеріалами: sport.ua

Читайте також: