fbpx
Спорт

Кубок губернатора. ХК «Донбас» обіграв московське «Динамо» і вийшов у фінал турніру!

Сьогодні третій ігровий день на Кубку губернатора, що що проходить в Нижньому Новгороді. А розпочався він поєдинком донецького ХК «Донбас» з московським «Динамо». Зустріч завершилася з рахунком 2:1 на користь українського хокейного клубу. За ХК «Донбас» відзначились Петер Підградська і Сергій Варламов. У ворота «Донбасу» єдину шайбу закинув Олексій Цвєтков.

У даний момент ХК «Донбас» став лідером турніру. Крім того, український хокейний клуб забезпечив собі право брати участь у фінальному матчі на Кубку губернатора, а суперник «Донбасу» визначиться сьогодні ввечері у протистоянні «Атланта» і нижегородського «Торпедо».

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Щодо поєдинку ХК «Донбас» – «Динамо» (Москва), то в першому періоді глядачі не побачили голів, а в періоді другому суперники обмінялися закинутими шайбами. Доля поєдинку вирішилася в третьому періоді – зусиллями Сергія Варламова ХК «Донбас» вийшов вперед і зумів довести матч до перемоги.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Нагадаємо, що вчора на Кубку губернатора Нижегородської області ХК «Донбас» здобув свою першу перемогу, перегравши в серії буллітів «Торпедо».

16 серпня, в п’ятницю, на Кубку губернатора буде зіграний матч за третє місце. У цей же день відбудеться фінал Кубка Губернатора Нижегородської області, в якому, як зазначалося вище, зіграє донецький ХК «Донбас».

Читайте також: