fbpx
Шоу-бізнес

Ксенія Собчак вирішила відмовитися від Твіттера

  Ні для кого не секрет, що популярна телеведуча Ксенія Собчак є активним користувачем соціальних мереж, часто залишаючи пости в Твіттері. Проте з’явилася інформація про те, що Ксенія Собчак, слідом за своїм чоловіком Максимом Віторганом, вирішила відмовитися від Твіттера.

Ксенія Собчак, поважаючи своїх читачів, які явно цікавляться її блогом, завчасно попередила їх про те, що має намір покинути соціальну мережу. Шанувальники Собчак, безумовно, спробували умовити свою улюбленицю не робити цього, проте їх спроби виявилися марними, адже Ксенія твердо вирішила, що на тиждень відмовиться від Твіттера.

Про це вона також написала у своєму блозі: «Коротше, прийняла важливе рішення. Тиждень – без «Твіттера». Усім спасибі і спокійних ночей!».

Однак, на щастя, шанувальники телеведучої можуть бути спокійні, адже Ксенія Собчак продовжує активно користуватися іншими соціальними мережами, в яких повідомляє про своє життя.

Нагадуємо, що нещодавно Максим Віторган також опублікував пост, що говорить про те, що він має намір покинути соціальну мережу. Актор написав: «Люба соціальна мережа! Я залишаю тебе. Поки у тестовому режимі. На 10 днів. А там … Загалом, поки-пока!».

Читайте також: