Кабмін України перерахував пріоритетні для створення робочих місць галузі

 Український уряд затвердив перелік галузей економіки, які будуть стимулювати інвестиційну діяльність з метою створення нових робочих місць. Як повідомляється, Кабінет міністрів має намір стимулювати розвиток виробництва і зберігання продуктів харчування, будівництво, реконструкцію і технічне переозброєння у сфері водопостачання, а також створення об’єктів переробки промислових та побутових відходів. Крім того, в даний перелік також потрапили наступні напрямки – виробництво комп’ютерів, електронної та оптичної продукції, машин та обладнання, будівництво, реконструкція та технічне оновлення у сфері транспортної інфраструктури, курортно-рекреаційна сфера та туризм.

Слід зазначити, що за прогнозами експертів, цього року обсяг прямих інвестицій в Україну складе близько 6 мільярдів доларів.

Related Post

У Міністерстві економічного розвитку України повідомили, що затвердження урядом переліку пріоритетних галузей дозволить реалізувати цілі закону України «Про стимулювання пріоритетних галузей економіки з метою створення нових робочих місць».

За матеріалами: ukrinform.ua

Leave a Comment