fbpx
Спорт

Фабіо Капелло про поразку збірної Росії: Суперник виглядав краще, ніж ми

Поразка від збірної Північної Ірландії з рахунком 0:1 стала для збірної Росії вже другою у рамках відбіркового турніру на чемпіонат світу-2014. Багатьма людьми поразка від Північної Ірландії була розцінена як сенсація, адже клас підопічних Фабіо Капелло, без сумніву, вищий. Але, бажання і порядок перемогли клас. Саме цю тезу і підтвердив вчорашній матч Північна Ірландія-Росія, що проходив у Белфасті.

Після поєдинку, італійський наставник російської збірної Фабіо Капелло відзначив, що суперник вчора діяв швидше, ніж його підопічні. «Господарі продемонстрували пристрасть і цілеспрямованість у кожному епізоді. В жодному з попередніх матчів північноірландці не грали так, як вони діяли сьогодні. Це стосується мобільності, швидкості. Вони виглядали краще, ніж ми», – підкреслив головний тренер збірної Росії.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Фабіо Капелло вважає, що у вчорашньому матчі не кращим чином діяла вся російська команда. «Не можна говорити про когось окремо. Ми поступилися в цілому, в агресивності і швидкості», – підкреслив італійський фахівець.

Говорячи про перспективи збірної Росії у відбірковому турнірі на чемпіонат світу-2014, Фабіо Капелло висловив упевненість, що очолювана ним команда зуміє посісти підсумкове перше місце в групі. «Абсолютно переконаний в цьому. Я знаю цінність своєї команди. І я знаю, що в наступних матчах ми не можемо зіграти так, як зіграли у Белфасті», – резюмував головний тренер збірної Росії.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

За матеріалами: eurosport.ru

Читайте також: