fbpx
Футбол

Юрій Сьомін про київське «Динамо»: Нас з Газаєвим критикували за 2-е місце ті, хто зараз упустив і це місце, і путівку в Лігу чемпіонів

Ситуацію, в київському «Динамо» і виступи цієї команди в поточному сезоні в УПЛ продовжують коментувати відомі у футбольному світі фахівці. На цей раз свою думку висловив Юрій Сьомін, який довгий час керував столичною командою і тому знає «Динамо» (Київ) дуже добре.

Напевно, всі вболівальники пам’ятають, як критикували Юрія Сьоміна, коли російський фахівець працював у «Динамо», і в підсумку, хвиля критики і невдалі виступи команди призвели до відставки тренера зі свого посту. В даний час Юрій Сьомін працює в «Габалі» (Азербайджан) – команді, метою якої є участь в єврокубках.

За словами російського фахівця, він продовжує стежити за виступами київського «Динамо» і переживає за цю команду. «Скільки критики і я, і Валерій Газзаєв вислухали на свою адресу за срібло чемпіонатів України від людей, які зараз керують командою, а коли вони самі взялися за справу, то упустили і друге місце, і путівку в Лігу чемпіонів», – заявив Юрій Сьомін і додав: «Ігор Суркіс нинішнім літом купив всіх гравців, яких просили тренери, а результату як і раніше немає».

Дивним Юрій Сьомін назвав наступний факт: «Українці, які при мені були кращими в команді, зараз нібито не дотягують до потрібного рівня». На думку російського фахівця, «…всім у Києві потрібно забути про гру «Динамо» 20-річної давності, перебудуватися на сучасний футбол, взяти на озброєння все краще від нього, йти шляхом прогресу».

За матеріалами: tribuna.com

Читайте також: