fbpx
Футбол

ЗМІ: «Динамо» (Москва) у найближчі дні оголосить про перехід в команду з «Анжи» Денисова, Жиркова і Кокоріна

Схоже, що все-таки вирішилося питання з працевлаштуванням трьох російських футболістів, які в даний час є гравцями махачкалінського «Анжи». У російських ЗМІ пишуть про те, що вже найближчим часом московське «Динамо», в якому, нагадаємо, виступає екс-форвард збірної України Андрій Воронін, оголосить про перехід в команду з «Анжи» Ігоря Денисова, Юрія Жиркова і Олександра Кокоріна.

Нагадаємо, що про бажання московського «Динамо» роздобути російське тріо «Анжи» стали говорити буквально відразу ж після появи інформації про зміну вектора розвитку махачкалінського клубу. Цікавою виглядає ситуація з Кокоріним, який майже місяць тому перейшов до «Анжи» саме з московського «Динамо», а тепер футболіст повернеться назад. Цікаво, скільки ж московське «Динамо» заплатить «Анжи» за повернення Кокоріна? Якщо менше, ніж платив за трансфер футболіста махачкалінський клуб, то повернення Кокоріна можна в деякій мірі порівняти з поверненням в донецький «Шахтар» Дмитра Чигринського. Мабуть, всі пам’ятають, як каталонська «Барселона» заплатила за трансфер Дмитра Чигринського в 2009 році 25 мільйонів євро, а повернув «Шахтар» свого захисника назад в 2010 році за 15 мільйонів.

У російських ЗМІ пишуть про те, що в даний час московське «Динамо» і махачкалінський «Анжи» узгоджують останні нюанси в питанні переходу Денисова, Жиркова і Кокоріна в столичний клуб. А крапку в цих трансферах нібито поставлять ​​не пізніше майбутньої п’ятниці.

А все-таки трохи шкода, що зірка «Анжи» так несподівано і яскраво спалахнувши, таким же чином і згасла.

За матеріалами: eurosport.ru

Читайте також: