fbpx
Право

За контрафактні бронежилети для армії підприємцю загрожує термін

У прес-службі Слідчого комітету Росії в середу повідомили, що в республіці Татарстан було порушено кримінальну справу щодо підприємця, глави фірми «Бетапром» Володимира Рубінштейна, який уклав контракт на постачання бойових жилетів для Міноборони, не маючи ліцензійної угоди з правовласником. 

«За версією слідства, в листопаді 2011 року генеральний директор ТОВ «Бетапром» Володимир Рубінштейн, не маючи ліцензійних угод з ТОВ «НВФ «Техинком» – володарем патенту на винахід «транспортно-бойової модульної системи» (бойова викладка для військовослужбовців на основі жилета), уклав держконтракт з Міністерством оборони РФ на постачання транспортних жилетів», – йдеться в повідомленні, що з’явилося на сайті Слідчого комітету Росії.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

Згідно з результатами експертизи, всі ознаки в поставлених жилетах, наведені в патенті, збігаються з ознаками виробів, які були поставлені компанією «Бетапром» до Міністерства оборони. За попереднім підрахунком, патентовласникові було завдано збитків у розмірі більше 272 млн рублів.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: