Дочка Берлусконі не має наміру займатися політикою

На нараді "штабу" Берлусконі, що проходив на міланській віллі Аркоре у вівторок, Марина, старша дочка екс-прем’єра заявила, що в її плани не входить політика і вона буде продовжувати підприємницьку діяльність на чолі сімейних холдингів "Фінінвест" і "Мондадорі".

Своїми словами Марина Берлусконі офіційно спростувала чутки про те, що вона, нібито, може очолити правоцентристську партію "Народ свободи" /НС/, засновану її батьком.

Related Post

Раніше і сам Берлусконі заявив, що готовий найближчим часом, не чекаючи засідання спеціальної мандатної комісії верхньої палати парламенту, призначеного на вересень, добровільно відмовитися від сенаторського крісла.

І вже напередодні ввечері з’явилися повідомлення, що президент Італії Джорджо Наполітано не помилує екс-прем’єра, засудженого за ухилення від сплати податків. У прес-службі президента повідомили, що глава держави Наполітано уважно вивчив судове досьє Берлусконі, після чого зустрівся з представниками партії НС і Демократичної партії, а також проконсультувався зі своїми юридичними радниками.

За матеріалами: РИА Новости

Leave a Comment