Віталію Кличку дозволили перенести захист титулу

 Всесвітня боксерська рада (WBC) розглянула заявку українського чемпіона Віталія Кличка,  який раніше просив перенести його бій з Бермейном Стіверном через травму кисті. Зрештою, WBC прийняла рішення на користь Кличка, дозволивши йому вийти на ринг в наступному, 2014 році.

При цьому наголошується, що якщо Віталій Кличко не вийде на ринг і в 2014 році, то буде розглядатися питання про позбавлення його чемпіонського титулу WBC, яким він володіє вже кілька років.

Related Post

Слід зауважити, що в липні повинні були відбутися торги між командами Кличка і Стіверна за право проведення поєдинку, проте українець двічі просив перенести їх. Стіверн згодом скаржився в WBC, заявляючи, що йому не зрозуміла позиція ради, яка залишила Кличку титул, в той час як у будь-якого іншого боксера, який опинився в аналогічній ситуації, його б забрали.

Востаннє Віталій Кличко виходив на ринг торік. Він володіє чемпіонським титулом WBC з 2008 року. У той же час, поки що складно сказати, чи вийде Кличко на ринг у наступному році, адже під час зустрічі з президентом WBC він повідомив про своє бажання зосередитися на політичній кар’єрі і підготовки до участі в президентських виборах в Україні.

Leave a Comment