Ведучий програми «Орел і Решка» одружився

  Популярний ведучий програми «Орел і Решка» Андрій Бедняков одружився і опублікував знімки щасливої ​​події в соціальних мережах.

Ведучий програми «Орел і Решка» в останньому сезоні їздив по всьому світу разом зі своєю дівчиною Настею, з якою він і вів передачу. Пара зустрічалася протягом 6 років і навіть збиралася узаконити свої стосунки, однак через зйомки передачі важливу подію доводилося відкладати. І ось сьогодні Андрій повідомив усім своїм читачам про радісне свято.

Related Post

Телеведучий опублікував фотографію з весільного застілля, підписавши її так: «Ну от і все … Всім дякую за привітання, Друзі!! Всіх люблю!».

Нагадуємо, що телепередача «Орел і Решка» – українська пізнавальна програма про подорожі. Ведучими цієї програми в різних сезонах були різні люди, так, наприклад, перший сезон вели Алан і Жанна Бадоєви. З другого сезону Алана замінив Андрій, з яким в різний час вели шоу різні ведучі, серед яких були: Жанна Бадоєва, Леся Никитюк і Настя Коротка. Саме з Настею вже 24 серпня Андрій відправиться показувати нам чудове місто Мінськ, ну а поки вони насолоджуються своїм святом.

Leave a Comment