fbpx
Спорт

ХК «Донбас» стартує 13 серпня в боротьбі за Кубок Губернатора Нижегородської області

Сьогодні стартує Кубок Губернатора Нижегородської області з хокею, в боротьбі за цей трофей візьме участь і український хокейний клуб – донецький ХК «Донбас». Змагання проходитимуть у період з 13 до 16 серпня в Нижньому Новгороді, а трофей, Кубок Губернатора, буде розіграний вже вп’яте.

Кубок Губернатора Нижегородської області завжди був цікавий тим, що участь у ньому беруть кращі клуби Континентальної хокейної ліги. Не буде винятком і цей раз, адже крім ХК «Донбас» за Кубок Губернатора боротимуться «Атлант» (Московська область), «Торпедо» (Нижній Новгород) і московське «Динамо» – дворазовий володар Кубка Гагаріна.

Свій перший поєдинок на цьому турнірі, який є важливим етапом підготовки до старту Континентальної хокейної ліги, ХК "Донбас" проведе сьогодні, 13 серпня, а суперником українського клубу буде «Атлант».

Кубок Губернатора, як і в минулі роки, складається з кругового турніру, завершує який фінал.

Матчі ХК "Донбас" на Кубку Губернатора Нижегородської області в Україні покаже телеканал "Хsport". Поєдинки цього турніру транслюватимуться і на КХЛ-ТВ.

Пропонуємо нашим читачам розклад ігор на Кубку Губернатора-2013:

13 серпня, вівторок:

«Атлант» (Московська область) – «Донбас» (Донецьк)

«Торпедо» (Нижній Новгород) – «Динамо» (Москва)

14 серпня, середа:

«Атлант» (Московська область) – «Динамо» (Москва)

«Торпедо» (Нижній Новгород) – «Донбас» (Донецьк)

15 серпня, четвер:

«Донбас» (Донецьк) – «Динамо» (Москва)

«Торпедо» (Нижній Новгород) – «Атлант» (Московська область)

А 16 серпня, у п’ятницю, команди зіграють матч за третє місце. У цей же день відбудеться фінал Кубка Губернатора Нижегородської області. Побажаємо ХК «Донбас» удачі на турнірі, який, до речі, не так давно отримав статус міжнародного.

Читайте також: