Хабенський зіграє головну роль у фільмі “Цой і Цукерберг”

На презентації нових проектів, яка проводиться сьогодні перед експертами Фонду кіно, студія Олександра Роднянського "Нон-Стоп Продашкн" представила фільм під робочою назвою "Цой і Цукерберг". Головну роль у цій картині повинен виконати Костянтин Хабенський.

Герої стрічки – відчайдушна дівчина Катя, захоплена екстремальними видами спорту, 40-річний фанат групи "Кіно" і бойфренд головної героїні на прізвисько "Цукерберг". Всі вони опиняються на Мальті, і дівчині належить зробити вибір між двома шанувальниками.

Сценарій для фільму «Цой і Цукерберг» пише Денис Родімін, режисером призначений Костянтин Буслов.

Related Post

Захист проектів на «Мосфільмі» проводиться з метою отримати державну підтримку. Раніше відбором займалося міністерство культури Росії, тепер прийнято рішення залучити до обговорення експертів з Фонду кіно.

За підсумками першого пітчингу були обрані 12 проектів, у тому числі фільми Кирила Серебренникова, Андрія Звягінцева, Івана Вирипаєва та інших. Не обійшлося і без скандалів – у переліку стрічок, схвалених  міністерством культури, не виявилося російсько-німецького проекту Олександра Міндадзе "Милий Ханс, дорогий Петро", що викликало обурення кінематографістів.

За матеріалами: РИА Новости

Leave a Comment