fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Українець, підозрюваний у причетності до ДТП у Франції, визнаний психічно хворим

Громадянина України, імовірно з вини якого сталася аварія автобуса на півдні Франції, що призвела до загибелі двох і поранення ще 30 осіб, визнали психічно хворим, повідомляє газета "Вести" з посиланням на французькі ЗМІ.

Проведена владою Франції психіатрична експертиза показала, що у чоловіка параноїдальна маячня. Це означає, що його не можна буде змусити відповідати за свої дії в суді.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Як повідомлялося, о 01:30 неділі на трасі А-9 в департаменті Од (Франція) розбився автобус компанії "Евролайнс". В результаті ДТП дві людини загинули, 30 отримали важкі поранення.

Автобус прямував з Марселя в іспанське місто Мурсія. Автобус перевозив 44 пасажири, в результаті аварії загинули два громадянини Іспанії – чоловік і жінка, ще 30 пасажирів, які отримали поранення різного ступеня тяжкості, були госпіталізовані, троє з них перебувають у критичному стані.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

Пізніше радіостанція "Ехо Москви" з посиланням на прокурора міста Нарбонна (Франція) Давида Шармаца повідомила, що тридцятирічний українець зізнався поліцейським, що хотів домогтися від водія, щоб той зупинив автобус і навмисно смикнув кермо.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: