fbpx
Шоу-бізнес

Телеканал “Росія-1” заявив, що не звільняв Вєрку Сердючку за гей-пропаганду

 Керівництво телеканалу «Росія-1» спростувало повідомлення, що з’явилися у ряді ЗМІ, про те, що відомий український актор Андрій Данилко, який виступає в сценічному образі Вєрки Сердючки, нібито був звільнений з передачі «Суботній вечір» і причиною звільнення стали звинувачення в пропаганді нетрадиційних сексуальних відносин .

 "Вєрка Сердючка в якості ведучої програми «Суботній вечір» не працює вже чотири місяці. Тому, що близько чотирьох місяців тому завершився традиційний піврічний контракт, який канал укладає з кожним зі співведучих цієї програми», – пояснили в прес-службі російського каналу. Там же підкреслили, що Андрій Данилко, незважаючи на закінчення контракту, регулярно з’являється в цій передачі зі своїми піснями.

 Крім того, в прес-службі повідомили, що в даний час канал веде переговори з Данилком про його участь у зйомках традиційного «Новорічного вогника на Шаболовці».

 Раніше деякі російські ЗМІ з посиланням на неназване джерело, близьке до телеканалу, повідомили, що українського артиста, за рішенням керівництва, нібито звільнили за те, що його сценічний образ може порушити норми закону про заборону пропаганди гомосексуалізму. Нагадаємо, відповідно до даного закону, який викликав стільки пересудів, забороняється пропаганда нетрадиційних сексуальних відносин серед неповнолітніх.

 За матеріалами: vz.ru

Читайте також: