fbpx
Футбол

Екс-захисник київського «Динамо»: Олег Блохін та Олексій Михайличенко – одні з найгірших тренерів, які існують у футболі

Поразка київського «Динамо» від одеського «Чорноморця» у п’ятому турі УПЛ послужила новим поштовхом до появи різного роду критичних зауважень на адресу тренерського штабу столичного клубу. Зрозуміло, що восьме місце в турнірній таблиці УПЛ після 5 зіграних турів – це зовсім не той результат, на який розраховували вболівальники та керівники столичної команди, особливо враховуючи багатомільйонні витрати на покупку нових футболістів у літнє міжсезоння.

Цікаву думку про тренерський штаб київського «Динамо» висловив колишній футболіст столичної команди Леандро Алмейда, який захищає в даний час кольори бразильського футбольного клубу «Корітіба». ЗМІ сьогодні наводять слова екс-захисника київського «Динамо», написані ним в Twitter: «Олег Блохін та Олексій Михайличенко – одні з найгірших тренерів, які існують у футболі. Їх рівень – команди третього або четвертого дивізіонів».

Не надто шанобливо відгукнувся Леандро Алмейда і конкретно про Олега Блохіна, написавши наступне: «Олег Блохін – найгірший тренер України, смішний і слабкий. «Динамо» не заслуговує такого тренера. Згадайте, на якому місці «Динамо» закінчило минулий сезон».

Нагадаємо, що Леандро Алмейда виступав за київське «Динамо» з 2009 по 2013 рр.. Алмейда переїхав до України з бразильського клубу «Атлетико Мінейро», а з «Динамо», як було зазначено вище, Леандро Алмейда повернувся на батьківщину і грає тепер у клубі «Корітіба».

Нагадаємо, що київське «Динамо» в 5 матчах поточного сезону двічі виграло, один раз зіграло внічию і двічі програло. Підопічні Олега Блохіна в 4-му турі УПЛ зазнали поразки з рахунком 1:3 від донецького «Шахтаря», а потім була поразка з рахунком 1:2 від одеського «Чорноморця». Як підсумок, восьме місце в турнірній таблиці і невдоволення виступом команди з боку вболівальників.

За матеріалами: sport.ua, Wikipedia.org

Читайте також: