fbpx
Політика

Володимир Путін здійснить короткий візит в Баку

Президент Російської Федерації Володимир Путін у вівторок здійснить одноденний робочий візит до Азербайджану. У Баку глава російської держави зустрінеться зі своїм азербайджанським колегою Ільхамом Алієвим.

Очікується, що в ході зустрічі двох президентів будуть підписані близько десятка документів. "Після переговорів президентів відбудеться церемонія підписання двосторонніх документів. Готуються 5-6 угод", – повідомив помічник російського лідера Юрій Ушаков.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

Він не став уточнювати, якого роду ці документи, зіславшись на те, що вони знаходяться в процесі узгодження, але зауважив, що  може йтися, зокрема, про угоди у сфері енергетики. У Кремлі відзначили, що співпраця в цій області йде у поступальному русі.

В Азербайджані представлені більше 500 російських компаній. "Азербайджан – традиційно один з найважливіших партнерів Росії в СНД. Взаємодія двох країн характеризується інтенсивним політичним діалогом, активними торговими, міжрегіональними та культурними зв’язками", – зазначив Ушаков і додав, що президенти торкнуться і ключових питань міжнародного та регіонального порядку денного, включаючи правовий режим Каспійського моря, а також врегулювання Нагірно-Карабахського конфлікту. 

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: